Lepa Lukić
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike sa ovih prostora, Lepa Lukić, otkrila je da se napisala testament, a potom priznala i kome će ostaviti bogatstvo koje je stizala tokom svoje pedesetogodišnje karijere.

Lepa Lukić je odlučila da sve prepise bratancu Radisavu, ali on pre toga mora da ispuni jedan uslov.

Radisav će dobiti dva stana, kuću, restoran kao i celokupnu njenu ušteđevinu, samo ako bude brinuo i mački Mazi, za koju je Lepa veoma vezana.

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat - rekla je Lepa i dodala da je veoma vezana za macu koju je udomila pre devet godina.

Lepa Lukić

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka - ispričala je i dodala:

- Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: "Mjauuu", ja je pitam:"Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?" Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama - istakla je Lepa za Informer.

Alo/Informer

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading