Jelena Tomašević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić godinama su u skladnom braku, a njihov odnos nije uvek bio idealan.

Pevačica je sada priznala da su u jednom periodu pauzirali odnos, te izjavom šokirala celokupnu javnost. 

- Nije lako, ali uz dobru organizaciju to bude super. Posao, škola, obaveze oko deteta. Ja sam tu definitivno bolja u organizaciji - iskreno je rekla Jelena.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić

Alo

 

Pre 12 godina, nakon nešto više od godinu dana zabavljanja, Jelena i Ivan raskinuli su vezu, a baš tada napisana je balada čiji stihovi glase "Da mi je da mi se vrati moj dragi”, ali je pevačica tada odbila da je otpeva.

- To je bilo na početku veze. Nekako, svi prođemo kroz te dečije bubice. Mi smo imali pauzu, a onda kad smo se pomirili, mnogo je bilo lakše da se uskladimo - rekla je Jelena.

"Nisam htela da ispadam jadnica"

Kako je ranije otkrila, baš nakon njihovog raskida ona je odbila da snimi pesmu "Da mi je da mi se vrati", kako ne bi ispala jadnica. 

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: „Da mi je da mi se vratiš“ - ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala: 

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: „Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?“ - ispričala je pevačica nedavno za domaće medije.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading