Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić svojevremeno je kuburio sa kilogramima, a u tom periodu bio je potpuno drugačiji nego sada.

Rokvić je svojevremeno imao 110 kilograma nakon čega je upornim radom izgubio 17.

Nikola je za šest meseci uspeo da skine višak kilograma zdravom ishranom, ali i treninzima.

- Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada i zdravog načina života. Neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu, uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo. Zanimljiva teorija: "Živi 6 dana kao Novak Đoković i jedan dan kao Toma Zdravković" i eto uspeha - poručio je Rokvić svojevremeno, pa dodao:

- Godina 2021. je za mene bila veoma teška! Otac se, pre nego što je preminuo, godinu dana borio sa opakim neprijateljem. Taj period mi je bio stresan, pa nisam imao volju da treniram, ali ni da vodim računa o ishrani. Zato sam se i ugojio skoro 20 kilograma. U jednom momentu sam se trgao i shvatio da moram nešto da uradim za sebe - rekao je Nikola za "Informer", pa priznao kako je smršao:- Krenuo sam na kik-boks četiri puta nedeljno. U početku sam te treninge kombinovao sa trčanjem. Ali zbog prirode posla nisam dovoljno trenirao. Kada sam shvatio da nemam rezultate, sabrao sam se i počeo redovno da radim vežbe sa trenerom, koji mi je uveo trening snage i program ishrane. Smanjio sam unos ugljenih hidrata, a povećao unos proteina i masti.

"Izgubio 20 centimetara u obimu struka"

- Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja svega što mi trener kaže doveli su do toga da sam smršao, ali i izdefinisao mišiće. Pokrenuo sam metabolizam na pravi način, pa sada nemam nikakvih problema. Trenutno postim, pa balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora. Zadovoljan sam, jer sam izgubio 20 centimetara u obimu struka. Osećam se kao nov čovek - rekao je pevač koji za doručak obavezno jede voćnu salatu, za ručak kinou sa povrćem, a za večeru salatu sa piletinom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading