Marija Kilibarda
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Marija Kilibarda čeka dete s izabranikom Branislavom Vučelićem.

Kilibarda se podvrgla vantelesnoj oplodnji.

Voditeljka i njen verenik čekaju devojčicu, pišu domaći mediji.

Marija je već četiri godine sa Branislavom Vučelićem i ne krije koliko je srećna.

Iako javnost dugo nije znala da je sin je glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića osvojio srce voditeljke, ona svima jasno stavlja do znanja da je pronašla ono za čim je tragala godinama.

Marija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva.

- Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška - rekla je Marija i istakla da njena veza zasnovana na poverenju.

Marija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - rekla je za "Story" nakon prve godišnjice veze sa Banetom.

Iako Marija Kilibarda i njen izabranik već duže vreme žive pod istim krovom, ona je istakla da burme još uvek stoje u fioci. 

Marija Kilibarda

Foto: Printscreen/instagram

 

Voditeljka je tada istakla kako joj ne pada na pamet da se venčava za vreme pandemije koronavirusa, ali da je brak prirodan i logičan epilog odnosa jednog para koji povezuju bliskost i osećanja. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading