Jovana Tipšin
Foto: Alo/alo

Jovana Tipšin je slomljena od tuge zbog gubitka dragog bića.

Pevačica se oglasila putem društvene mreže Instagram, gde se oprostila od kućnog ljubimca.

- Hvala ti što si bio tu 12 godina sa mnom. Dušo moja, radosti, moja bezuslovna ljubavi. Bio si sa mnom i u dobru i u tuzi. Volim te. Gospod bog da te primi u carstvo nebesko. Gimi, teško mi je. Dva meseca smo se lavovski borili da ti bude bolje ali nismo uspeli radosti moja - napisala je Jovana i objavila fotografiju svog psa.

Jovana Tipšin

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je i posle ovog gubitka utehu potražila u veri, a poznato je da se religiji okrenula u najtežoj životnoj situaciji, kada joj je umrla majka.

-  Sa godinama nekako osetiš da te bog čuva, uvek je prisutan, nikad nisi sam… Meni je vera smisao života, sve je prolazno, ali čovek treba da teži ka večnosti gde nema boli i patnje. Treba da verujemo. Kad mi ljudi kažu: „Jovana puno veruješ“, kažem da, jer ja znam da bog postoji i to tačno osetite po mnogim situacijama - objasnila je svojevremeno za Grand Jovana  i dodala:

- Moja majka se upokojila i ja sam mislila da to nikad neću preživeti, ali eto, bog vam da snagu. Mislim da je moja majka sad negde u raju i da kaže: „Ona moja ćerka je bila u pravu“, pošto ja stalno kadim kuću, stalno molitve - istakla je Tipšinova.

Popijem svetu vodicu kad se loše osećam

Pevačica Jovana Tipšin veoma je religiozna, o čemu je više puta govorila javno, te je na Bogojavljenje posetila crkvu Vasilija Ostroškog, gde se godinama unazad na ovaj dan pričešćuje.

- Uvek idem na liturgiju. Zaista se tome radujem. Pričestila sam se i to je nešto najsvetije. Danas je veliki praznik. Juče sam uzela Krstovdansku vodicu, to se uvek čuva i danas Bogojavljensku. To stoji preko cele godine u kući. Kada se lošije osećate, uzmete svetu vodu i popijete - istakla je Jovana, pa dodala da joj vera dosta pomaže u životu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading