Jovana Tipšin
Foto: Alo/alo

Pevačica Jovana Tipšin veoma je religiozna, o čemu je više puta govorila javno, te je na Bogojavljenje posetila crkvu Vasilija Ostroškog, gde se godinama unazad na ovaj dan pričešćuje.

- Uvek idem na liturgiju. Zaista se tome radujem. Pričestila sam se i to je nešto najsvetije. Danas je veliki praznik. Juče sam uzela Krstovdansku vodicu, to se uvek čuva i danas Bogojavljensku. To stoji preko cele godine u kući. Kada se lošije osećate, uzmete svetu vodu i popijete - istakla je Jovana, pa istakla da joj vera dosta pomaže u životu.

- Bez vere ne znam kako bih živela. Kao devojčica sa šest, sedam godina sam crtala i pravila krstiće ispred zgrade. Uvek sam bila dosta zrelija kao mala. Dosta sam razmišljala o budućnosti i Bogu. Počela sam da se pričešćujem od 20. godine, kada mi je tata preminuo - otkrila je pevačica.

Tipšin je jednom prilikom posetila Izrael, te je sada podelila svoje uspomene i utiske sa pitovanja.

- Bili smo u Izraelu, na reci Jordan, što kažu, drugo krštenje. To je nešto što čovek treba da doživi. Ne može rečima da se iskaže. Svima želim od srca da osete tu lepotu. Otac Milan mi je jednom rekao da pogledam taj program, kada sam došla kući i legla, srce je počelo da mi igra, plakala sam od sreće i pozvala sam ga sutradan da mu kažem da idemo. I dan danas, to mi je najlepše putovanje - jasna je Jovana, koja se dotakla posta.

- Hrana mi najlakše pada. To su borbe sa sobom, misli, napadi od ljudi, kada postite to je sve pojačano. To su razna iskušenja. Posle toga bude lepota - zaključila je pevačica za "Blic".

BONUS VIODEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading