Nikola
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić pre nekoliko dana vratio se u Srbiju nakon hodočašća. 

Pevač je pešačio od Beograda do Egine u Grčkoj, a novac koji je skupio na tom putu daće u humanitarne svrhe. 

Tim povodom, juče je Njegova Svetost patrijarh srpski Porfirije u zgradi Patrijaršije primio Nikolu i njegovu suprugu Bojanu, koji su došli da od prvojerarha SPC uzmu blagoslov i prenesu utiske sa hodočašća.

Nikola

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sa posebnom radošću primio sam danas u Patrijaršiji srpskoj našeg divnog i dobrog brata u Hristu Nikolu Rokvića, koji je u pratnji supruge Bojane, ćerke Angeline i najbližih saradnika, odmah po povratku u Beograd sa velikog i blagoslovenog hodočašća u manastir Svetog Nektarija na Egini, došao da uzme blagoslov i prenese utiske sa puta. Mnogo sam srećan da u našem narodu postoje pojedinci poput Nikole, koji svojim životom svedoče besmrtne jevanđelske vrednosti. Neka mu Vaskrsli Hristos podari, molitvama Svetog Nektarija Eginskog, svaki blagoslov, kako bi i dalje nastavio da sa svojom Fondacijom “Porodica” pomaže svima kojima je pomoć neophodna. Crkva će uvek propovedati čovekoljublje i podražavati pregaoce koji su kao Nikola i njegova porodica, spremni da pretvaraju u besmrtna dela. Zato je naša molitva da svagda i svi neumorno tvorimo još mnogo dobrih i lepih stvari na slavu Božiju, a na korist svim ljudima. Radujmo se! - napisao je patrijarh Porfirije u svojoj objavi na Instagramu.

Prikupljeno je 39.355.221 dinara

Nikola Rokvić je tokom hodočašća svakodnevno putem Instagram profila obaveštvao javnost sa čim se susreće. Pevač je imao brojnu podršku, a najveća mu je bila ona od porodice. 

Nikolu je nakon završenog puta sačekala porodica u Egini, koja nije mogla da sakrije sreću zbog njegovog humanog podviga. Ipak, najviše ga je iznenadio potez komšija koji su mu priredili iznenađenje ispred grade u kojoj pevač živi. Više o tome pročitakte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading