Haris, Lepa Lukić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilutsracija

Makedonski šoumen Boki 13 vratio se starom načinu života, posle zatvora diše punim plućima i vreme provodi sa svojim prijateljima, u provodu. 

Sada se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijama sa Harisom Džinovićem i Lepom Lukić. 

Prvo je objavio fotografiju sa Džinovićem, uz opis koji su mnogi prokomentarisali:

- Posle pauze od 10 godina, ponovo se družim sa mojim dragim prijateljem Harisom. Prijatna večera i razgovor. Neprocenjivi trenuci - napisao je Boki 13, a njegovi fanovi su se našalili sa Džinovićem:

Boki 13

Foto: Printscreen/instagram

 

- "On je kriv samo što je davao"- bio je jedan od komentara na Instagram profilu Bokija 13.

Ubrzo je objavio i fotografiju sa Lepom Lukić, sa kojom se upoznao u jednom rijalitiju pre više od petnaestak godina. Od tada se, kako je rekao, druže i međusobno poštuju.

- Moja draga, najdraža Lepa u poseti Skoplju. Moram da vam kažem da je Lepa bila jedna od retkih koja mi je dosledno i bez prestanka pružala podršku i ljubav dok sam bila u zatvoru i bolnici. Zvala je moje roditelje i pružala mi nezaboravnu pažnju, kao pravi prijatelj u najtežim trenucima! Nemam više šta da joj kažem, samo jedno veliko hvala Lepa, da si živa i zdrava - napisao je Boki.

Boki 13

Foto: Printscreen/instagram

 

Sudeći po fotografijama,Boki 13 se s Harisom sreo u jednom, a s Lepom, u drugom skopskom restoranu, ali samu činjenicu da su pevači u isto vreme bili u Skoplju, mnoge je navelo da se zapitaju da li je reč o slučajnosti ili se u kuhinji Bokija 13 nešto novo "kuva". 

Stravična ispovest Bokija 13 o zatvoru

Apelacioni sud u Makedoniji doneo je odluku da se Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao Boki 13, ukida presuda za krivično delo prevare nakon žalbi koji je njegov pravni tim podneo.

On je prvobitno bio optužen i osuđen od strane Međunarodne unije, a sada je, u emotivnoj ispovesti, progovorio o paklu kroz koji je prošao. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading