Boki 13
Foto: Alo/Printscreen

Apelacioni sud u Makedoniji doneo je odluku da se Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao Boki 13, ukida presuda za krivično delo prevare nakon žalbi koji je njegov pravni tim podneo.

On je prvobitno bio optužen i osuđen od strane Međunarodne unije, a sada je, u emotivnoj ispovesti, progovorio o paklu kroz koji je prošao.

- Preživeo sam golgotu koju retko ko može da izdrži. Fizički izgledam zdravo, ali imam problem sa unutrašnjim organima, može da mi se odjednom sloši, nemam ceo organ, primam terapije. Mene je 20 minuta delilo od smrti, tamo gde sam bio su me hitno operisali. Tokom ovog razgovora moram da imam dve-tri pauze da bih jeo, moram da jedem na dva-tri sata. Od terapije su mi neki delovi tela izobličeni. Bez obzira na to što sam doživeo sve što sam doživeo, moram da pozdravim odluku suda. I što su me, kada sam bio operisan, dobro čuvali - rekao je Jovanovski na početku razgovora i dodao da bez podrške roditelja ne bi bio danas ovde:

- Kao dete sam bio dosta mažen i pažen. Rastao sam u neko drugo vreme, moram da kažem da sam od roditelja imao bezuslovnu ljubav. To mi je mnogo pomoglo. Sve ovo što sam prošao u prethodnih pet godina moji roditelji su izneli herojski. Moj otac je bio stavljen u krivični proces zbog mene. On je čovek koji ne bi zgazio mrava, a zbog mene je ispalo da je kriminalac. Morao je da se vuče po sudovima. I zbog toga osećam grižu savesti i bes.

Boki 13

Printscreen

 

Boki je otkrio i zbog koga je prošao kroz golgotu.

- Osoba zbog koje sam preživeo sve ovo što jesam osoba je koju znam duže od 20 godina. Dugo se nismo čuli, a onda me je, kad sam otvorio televiziju, pozvao da mi čestita i onda je na sve načine pokušao da me pridobije. Ne mogu da kažem da mi nije prijalo. Upao sam u zamku. Družili smo se svakodnevno, ali me je uništio kao čovek, mnogo je gadan. Džaba mu sve, loš je čovek. On je zapostavio sve da bi se meni približio, s mojim roditeljima se zbližio, dolazio mi je u kuću. Mnogo me je oštetio. Insistirao je tada da se sretnemo u jednom restoranu, ali sam u tom momentu osetio da to ne treba da radim i moja intuicija se ispostavila kao tačna - ispričao je Boki u jednom podkastu.

Podsetimo, biznismen Orce Kamčev nije oštećen, a sada će morati da plati troškove tužbe makedonskog šoumena, Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13 i Katice Janeve, odlučio je Apelacioni sud u Skoplju. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading