DUŠKO JASNO STAVIO DO ZNANJA DA JE BRAK SA JELENOM GOTOV! Svi pričaju o njegovom potezu, Karleuša će napraviti haos!
Alo

Jelena Karleuša i Duško Tošić proteklih dana javno se prepucavaju na temu razvoda i okrivljuju jedno drugo.

Sve je počelo nakon što je Severina poslala njenu prepisku sa Tošićem Karleuši, nakon čega je nastao opšti haos, a Duško se oglasio iz Istanbula gde je priznao da je Severinu zvao na jahtu da peva njemu i njegovim drugarima.

On se u međuvremenu vratio iz Turske, a juče je uslikan i na našem aerodromu.

Jelena i Duško

Foto: Printscreen/instagram

 

Tošić je hodao užurbano, po izlasku sa aerodroma sačekao ga je džip, a detalj na njegovoj ruci svi su primetili.

Duško je skinuo burmu i time jasno stavio do znanja da je njegov brak sa Jelenom okončan, te da se samo čekaju advokati.

Tošić zvao Severinu na jahtu

Penzionisani fudbaler Duško Tošić oglasio se juče i priznao da je bilo dopisivanja sa Severinom, a potom otkrio i detalje, kao i zbog čega je kontaktirao s pevačicom.

Ono što je svima privuklo pažnju je izjava da ju je zvao na svoju jahtu, ali poruke govore drugačije.

Karleuša: Mržnja i želja za osvetom

Duško Tošić je pre nekoliko dana prvi put govorio o razvodu od Jelene, gde je istakao da već neko vreme pokušavaju da se dogovore o sporazumnom razvodu braka. 

Na njegovu izjavu burno je reagovala Karleuša, koja je objavila dokaze - prepisku sa Duškovim advokatom, u kojoj se može videti da je ona inicijator razvoda.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljubadelija

27.05.2024 17:53

Pa kad bi vedeo ko ima porno slike moje zene! I ja bi se razveo jos juče. Ne zaboravi te da je Duško jedini bio na ženinoj strani kad je Ivan Ivanovic vise od god dana pljuvao i ismevao Karleušu!!!!! Ne zaboravite. Dalje da ne pišem......... Ona tako da mu vrati?

Nena

27.05.2024 18:38

Nadam se da su ga Jelena i deca izbacili iz života jer je izdao svoj narod i njih zajedno sa onom sa jahte proglasio genocidnim. Sram ga i stid bilo