Duško Tošić
Foto: Alo/Printscreen

Jelena Karleuša i Duško Tošić proteklih dana javno se prepucavaju na temu razvoda. 

Duško Tošić je pre nekoliko dana prvi put govorio o razvodu od Jelene, gde je istakao da već neko vreme pokušavaju da se dogovore o sporazumnom razvodu braka. 

Na njegovu izjavu burno je reagovala Karleuša, koja je objavila dokaze - prepisku sa Duškovim advokatom, u kojoj se može videti da je ona inicijator razvoda.

Jelena i Duško

Foto: Printscreen/instagram

 

Ni tada nisu prestale prepirke, već su nastavili da iznose prljav veš iz zajedničkog života, nakon čega joj je Tošić javno zapretio.

Nika Tošić se oglasila u jeku skandala, gde je na društvenoj mreži Tiktok objavila pesmu svoje majke dok se snimala u automobili. 

Ono što je sve zanimalo jeste stav Duškove majke kada su u pitanju njen sin i snajka. 

Duško sa majkom

Printscreen

 

Svekrva Jelene Karleuše ima stav i čini se da od njega ne odstupa već godinama.

Nikoleta Tošić prvi i jedini put se oglasila za domaće medije, kada je Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici na Božić  2022. godine.

- Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu - rekla je Nikoleta i dodala:

- Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije - kratko je tada odgovorila za "Srpski telegraf".

Jelena i Duško

Foto: Printscreen/instagram

 

Nikoleta nije ulazila u njihov sukob, a nakon toga pojavila se na rođendanu Atine i Nike, prošle godine. Tada je na društvenim mrežama počela da kruži fotografija na kojoj se grli sa Jelenom, koja je nežno grli i obe izgledaju srećno i nasmejano.

Duškova majka živi u selu Orlovat, nedaleko od Zrenjanina. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading