Karleuša o Tošiću
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Duško Tošić prvi put je progovorio o razvodu od Jelene Karleuše. 

Tošić je istakao da teži ka tome da se od Karleuše sporazumno razvede, ali da se svaki razgovor neuspešno završi. 

- Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijatora razvoda sam ja, a na svaki predlog sporazumnog rešenja, do dan danas, iako su prošle godine, Duško, a ni njegov advokat nikada nisu odgovorili - napisala je Jelena, koja je kao dokaz priložila prepisku sa Tošićevim advokatom. 

Jelena

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre, jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi", kako kaže. "Radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost. Primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd, dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - upitala je Karleuša Duškovog advokata. 

Jelena i Duško slave ćerkama rođendan

Printscreen

 

Inače, Tošić je u svojoj izjavi tvrdio kako on ne želi razvod po tužbi, jer bi to bilo stresno i za decu, ističući kako je razvod u interesu svih. 

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo o sporazumnom razvodu braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - priznao je Duško.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading