Nika
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Jelena Karleuša i Duško Tošić proteklih dana javno se prepucavaju na temu razvoda. 

Duško Tošić je pre nekoliko dana prvi put govorio o razvodu od Jelene, gde je istakao da već neko vreme pokušavaju da se dogovore o sporazumnom razvodu braka. 

Na njegovu izjavu burno je reagovala Karleuša, koja je objavila dokaze - prepisku sa Duškovim advokatom, u kojoj se može videti da je ona inicijator razvoda.

Jelena i Duško

Foto: Printscreen/instagram

 

Ni tada nisu prestale prepirke, već su nastavili da iznose prljav veš iz zajedničkog života, nakon čega joj je Tošić javno zapretio. 

Sada se na društvenoj mreži Tiktok oglasila Nika, prvi put nakon skandala o kojem bruji javnost. 

Nika ima novi imidž

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je snimala uz pesmu svoje majke Jelene, a mnogi korisnici društvenih mreža poistovetili su njen postupak sa podrškom majci. 

- "Too Jelena Karleuša", "Mislim da je jasno na čijoj je strani", "Nika objasnila pesmom", "JK = mama", " Nika jasno pokazala uz koga je" - bili su samo neki od komentara. 

Deca su pod stresom 

Jelena Karleuša istakla je da su deca pod konstantnim stresom zbog svega što se dešava, a da želi da ih odvoji od loše priče. 

- Dobar dan. Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je Karleuša Duškovom advokatu, a više o tome pročitajte i odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading