Karleuša o Tošiću
Foto: Alo/Ataimages/Instagram

Jelena Karleuša oglasila se nakon Duškove izjave da želi sporazumni razvod braka. 

Pevačica je priložila prepiske sa advokatom i istakla da je ona inicijator razvoda, kao i da na to čeka pet godina.

Sada se oglasio i Duško Tošić koji je zapretio iznošenjem detalja iz privatnog života sa Jelenom. 

- Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo, sporazumno - napisao je Tošić, pa dodao: 

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane...  Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice. Moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali plašim se da će medijim morati naredne dve godine da se bave time - poručio je fudbaler. 

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Printscreen

 

Na njegovo oglašavanje burno je reagovala Jelena Karleuša, koja je potpuno otvorila dušu i ispričala detalje iz života sa Tošićem. 

- Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Kada je reč o pretnji koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade itd. Zamolila bih "drugu stranu", mada ovde postoji samo jedna naša i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu - napisala je Karleuša na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading