Milica Jokanović
Foto: Printscreen/Printscreen

"Princeza od znanja", kako su prozvali jedno od zaštitnih lica kviza "Potera" Milicu Jokanović, mnogi smatraju se*s simbolom, pre svega zbog bujnog poprsja.

Komentari u kojima se njeni fanovi, i to ne samo muškarci, već i žene, dive njenom dekolteu, prate gotovo svaku njenu objavu na društvenim mrežama, kako na Fejsbuku, tako i na Instagramu.

"Imaš lepe, prirodne grudi", pohvale su koje mogu da se pročitaju ispod njenih fotografija na kojima je dekolte u prvom planu.

Milica Jokanović

Foto: Printscreen/instagram

 

Takve su fotografije koje je Milica objavila na Fejsbuku pre mnogo godina, ali i neke ne toliko stare, kojima je obradovala fanove na Instagramu.

O Miličinoj lepoti i znanju, zbog čega je neki zovu i "živa enciklopedija", zna se gotovo sve, ali njen privatni život za mnoge je i dalje velika nepoznanica. Poznato je samo da je rođena u Zenici pre 40 godina i da su joj roditelji bili profesori istorije i geografije.

Milica Jokanović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Otac je umro pre sedam godina, majci i meni je mnogo teško. Otac je bio jedan od najobrazovanijih ljudi koje sam srela u životu. Bio je profesor istorije i autor tri objavljene i jedne neobjavljene knjige o privrednoj istoriji, za koju majka i ja posthumno tražimo izdavača. Majka mi je velika podrška, i u kvizu i u privatnom životu - rekla je za domaće medije Milica, koja nikada nije ni reč progovorila o svom emotivnom partneru.

STRAVIČNA SUDBINA Zapaljena joj kuća, bežala od rata, a ovo ju je potpuno slomilo!

Iako se to po njenom uvek smirenom i damskom licu i držanju nikada ne bi reklo, Milicu život nije mazio i prošla je kroz izuzetno teške periode. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading