Luna ĐOgani
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Luna Đogani je progovorila o privođenju njenog supruga Marka Miljkovića zbog svađe sa komšijama, njegovom zadržavanju od 48 sati u pritvoru, kako je to uticalo na nju i da li će se razvesti. 

- Dobro sam. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Nisam se oglašavala tada, neću puno da pričam o tome ni sada. Ostajem dosledna u tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala, nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako - rekla je Luna, pa dodala da su priče da će da se razvede od Marka netačne.

LUNA PROGOVORILA O MARKOVOM HAPŠENJU Đoganijeva otkrila sve o razvodu, evo šta joj je sada najbitnije

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Naravno da ne, naslovi su netačni, da smo staviti tačku na naš odnos, apsolutno nije istina. Sve je u najboljem redu među nama i to je to. Kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu. Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro.

Na kraju je istakla najvažniju stvar.

- Kada dobiješ decu, ona su ti najbitnija. Meni je fokus samo na njima. To generalno treba tako. Borim se za takve stvari sada i, uvek ću to da radim. Njihov osmeh je moja najveća pobeda - zaključila je za Pink Luna.

LUNA OTIŠLA IZ BEOGRADA NAKON SKANDALA, evo gde se sada nalazi

Marko Miljković nedavno je pušten nakon što je dve noći proveo u pritvoru zbog sukoba sa komšijama. 

Luna se tokom stresnog perioda nije oglašavala, a juče je objavila prvu fotografiju sa Markom nakon što je pušten na slobodu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading