Anabela Atijas
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Anabela Bukva progovorila je o privatnom životu, brojnim razvodima, a dotakla se i odnosa sa ćerkama.

Anabela je bez zadrške pričala i o Andrejevom poroku kada je izgovorila i: "Razvod je bio jedini način da doprem do njega".

- Mislim da smo nas dvoje karmički vezani. Da smo jedno drugom trebali da služimo da iscelimo neke delove sebe jedno kroz drugo. Kada smo se upoznali naša priča iz detinjstva je bila prilično slična. Dok smo razgovarali kao da sam ja započinjala rečenicu a on je završavao, a meni je mnogo značilo da me neko razume, a i njemu. Tome sam težila ceo život da bez puno priče neko zna kako se ja osećam i šta mi treba čime to može da popravi ako je meni dan loš - rekla je Anabela i dodala:

- Kada mi se već drugi put desilo da pravim porodicu sa nekim ko ima nekih svojih poroka ili bolesti kojima treba pristupiti, onda sam se zapitala da li treba da pobegnem ili sa čim treba da se suočim, uhvatim u koštac da pomognem, odlučila sam se za ovo drugo. Naravno da sam napravila taj potez razvoda jer je to bio jedini način da doprem do njega kada je to već bilo pred kraj. Na dnu je i nema dalje. Tako da sam to negde i taktički uradila i imala sam osećaj. Nama ljubavi nikada nije ponestalo, nikada nismo imali probleme između sebe, neki trougao... Ne, on je samo jedno oštećeno dete koje je nažalost potražilo pomoć eto u tom momentu u alkoholu i to od svoje 13. godine. Ja to nisam ozbiljno shvatala, dosta nas olako shvata alkoholizam, šta, to je piće, popiješ, razveseliš se, odspavaš, probudiš se trezan... Zapravo ja sam tek kroz njega shvatila da je to jedan beg od realnosti, od stvarnosti, od nekog bola, od čega ne znam... - priča iskreno Anabela.

Anabela Atijas

Foto: Ataimages

 

Pevačica je u više navrata mislila da je, kada je vaspitanje njene dece u pitanju, uvek mogla da uradi nešto više.

- Stalno sam imala potrebu da uradim nešto više, kao da ništa što sam radila nije bilo dovoljno, a onda sam shvatila da je to takva glupost. Da svoje dete pitate koga bi izabralo, ono bi reklo da bi izabralo opet nas. Ja čvrsto verujem da su deca izabrala roditelje. Ja gledam sad, na primer, pravim paralelu između Lune koja je zaista bila jedna slatka ušuškana devojčica koju je na žalost život itekako na najgori mogući način očvrsnuo i onda se pitam da li sam učinila dobro delo što sam je štitila od svega ili sam joj učinila medveđu uslugu. Koliko je zapravo dobro da štitimo decu od svega, pa nije ni to normalno - ispričala je Anabela u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji.

Anabela o skandalu Marka Miljkovića

Vest da je Marko Miljković nasrnuo na policiju, pravio haos u zgradi u kojoj žive on i Luna Đogani, odjeknula je u medijima, a on je nakon svega završio u psihijatrijskoj ustanovi, a kasnije je i ostao u pritvoru, u kom je bio sve do danas.

Povodom haosa se oglasila i Anabela, koja u prvi mah nije znala o čemu se radi. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading