Severina Jelena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Jelena Karleuša javno je osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice, nakon čega je usledio otvoren rat među njima.

Severina se tu nije zaustavila, te se Karleuši obratila putem Instagrama šokantnom porukom kako bi joj poslala i prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem!

Bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je na njih odgovarala, a sada ih je prosledila Jeleni.

Severinin stan u Splitu

Printscreen

 

- Kako si, Seve? U Beogradu si? - napisao je Tošić.

- Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a ne prijatelji. Ako ste ovako navikli pisati ženama, nisam od tih i nemojte to raditi - odgovorila je Severina.

- Ok, Seve - uzvratio je Duško, ali tu se nije zaustavio budući da joj se ponovo javio.

- Pijemo kafu? - pitao je.

Jelena i Duško

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ali ne znamo se - odgovorila je ona.

- Pa upoznaćemo se negde na kafi. Dobro jutro, S - napisao je Tošić.

"NESREĆNICE, ROĐENOG SINA NAZIVAŠ GENOCIDNIM"

Jelena Karleuša i Severina nedavno su imale javni okršaj zbog navodnog genocida u Srebrenici kada je Hrvatica ničim izazvana govorila na ovu temu.

Karleuša joj je potom žestoko odbrusila, ali Hrvatica se nije zaustavila.

- Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala joj je Severina nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

- I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim! - odgovorila joj je Jelena.

Alo!/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Baki

25.05.2024 12:46

A,Severina inace cuvena profesorka nautike ,lektorski precizno odgovorila na svaku poruku ,znajuci da ce je kad tad proslediti u javnost.