Željko Mitrović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović hitno je reagovao povodom usvojene rezolucije GS UN o Srebrenici.

Željko se oglasio putem društvene mreže Instagram gde je otkrio svoje mišljenje povodom čitave situacije koja potresa region i obelodanio javno sve.

- Čini me se da se juče, u nekom smislu, survao i razdroćkao kompletan međunarodni svetski poredak! Svet je uspeo da poništi sva dostignuća, Ela, Pitagore, Paskala, Euklida, pa i Arhimeda. Svet je pokušao da nam objasni da matematika koju poznajemo ne važi više. Naime, od juče važi da je 84 više od 87 i da je 84 više od 97 koliko iznosi većina u skupštini Ujedinjenih Nacija. 22 predstavnika koji su izašli da povraćaju kad su čuli šta je tema niko i ne računa i pored toga što su nedvosmisleno "vanrednom hitnom probavom", iskazali svoje mišljenje i svoj stav i glas, šta zapravo misle o ovoj rezoluciji. U svakom slučaji sve čestitke timu koji se borio i izborio za afirmaciju svetskog licemerja i nelegimiteta sramnog medjunarodnog siledžijstva - rekao je Željko, pa dodao:

- Ponosan sam što sam Srbin - zaključio je Mitrović.

Traži se zabrana za bosansku influenserku

Sarajevska influenserka Erna Saljević, poznatija na društvenoj mreži Instagram pod nadimkom "divaisback", izazvala je svojim potezom lavinu komentara.

Naime, ona se putem pomenute mreže oglasila povodom rezolucije GS UN o Srebrenici i navela "da je pravda spora, ali dostižna", a da stvar bude još gora, to je učinila u avionu pri povratku iz naše zemlje! Više o njenoj skandaloznom potezu koji su osudili mnogi poznati Srbi pročitajte u odvojenoj vesti.

"Rezolucija ništa dobro ne donosi i budi duhove prošlosti"

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je preneo ministru spoljnih poslova Italije Antoniu Tajaniju razočarenje i zabrinutost srpskog naroda zbog usvojene rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, ali istovremeno je iskazao i da "smo ponosni jer veći deo čovečanstva nije glasao za rezoluciju".

- Bojim se da (rezolucija) ništa dobro ne donosi, već otvara duhove prošlosti, nadam se da je u pravu Tajani, a ne ja. Vreme će pokazati - rekao je Vučević na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Tajanijem u Trstu gde se održava skup italijanskih i srpskih privrednika.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading