Erna Saljević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Sarajevska influenserka Erna Saljević, poznatija na društvenoj mreži Instagram pod nadimkom "divaisback", izazvala je svojim potezom lavinu komentara.

Naime, ona se putem pomenute mreže oglasila povodom rezolucije GS UN o Srebrenici i navela "da je pravda spora, ali dostižna", a da stvar bude još gora, to je učinila u avionu pri povratku iz naše zemlje!

Mnogi su osuli drvlje i kamenje po njoj, te smatraju da joj to nije trebalo, a među njima su i brojni srpski influenseri.

- U Srbiji si uvek dočekana i ispraćena baš onako kako ti se i profil zove... kao diva. Znaš zašto? Zato što smo mi narod velikog srca, dobre duše i uvek će tako biti. A ti, ti si klasična zla "drugarica" koja je do juče jela i pila sa devojkama koje si odmah posle posla sata nakon rastanka krenula da pljuješ!!! Nastavi da reklamiraš srpske brendove... Biće pravde da i to uskoro prestane, kao što i sama rekla, "pravda je spora, ali dostižna" - napisala je Zoran Zeljković, poznatiji kao Koki, infleunser iz Novog Sada, a njegova koleginica se nadovezala:

- Komentar nakon povratka sa promocije srpskog brenda. Mi smo jedan divan narod koji poštuje sve i tako će uvek i biti. Ja se inače ne oglašavam na ove teme i ne upadam u drame na Instagramu, ali ovo zaista nisam mogla da zanemarim - napisala je još jedna influenserka, a Enin profil zasut je brutalnim komentarima.

- "Momentalno joj zabranite ulazak u Srbiji", "Dosta je bilo ovih koji zarađuju preko nas, a posle o nama sve najgore", "Sramota!", "Bravo za domaće influensere koji konačno ne ćute na teme koje su udarne!", "Sramno je šta se sve dopušta", "Mislim da više neće reklamirati srpske brendove", "Ovo je kraj njene karijere" - bili su samo neki od komentara.

Ovo nije prvi put da brojne javne ličnosti iz regiona negativno komentarišu Srbiju i naš narod, a bitno je uzeti u obzir i da su mnogi od njih karijere i izgradili upravo u našoj zemlji i da su im, nakon zabrane ulaska u Srbiju, iste i propale.

Anastasija Ražnatović momentalno reagovala

Pevačica Anastasija Ražnatović hitno je reagovala povodom rezolucije GS UN o Srebrenici.

Ona se oglasila putem društvene mreže Instagram, te se javno zahvalila državama koje su bile suzdržane ili su glasate protiv iste. Više o tome pričitajte u odvojenoj vesti.

"Rezolucija ništa dobro ne donosi i budi duhove prošlosti"

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je preneo ministru spoljnih poslova Italije Antoniu Tajaniju razočarenje i zabrinutost srpskog naroda zbog usvojene rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, ali istovremeno je iskazao i da "smo ponosni jer veći deo čovečanstva nije glasao za rezoluciju".

- Bojim se da (rezolucija) ništa dobro ne donosi, već otvara duhove prošlosti, nadam se da je u pravu Tajani, a ne ja. Vreme će pokazati - rekao je Vučević na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Tajanijem u Trstu gde se održava skup italijanskih i srpskih privrednika.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Penzioner

24.05.2024 18:28

Gospodo iz federacije, niste dobrodosli u Srbiju. Tacka!