Bebi Dol
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Životna priča Dragane Šarić, kako je glasilo građansko ime Bebi Dol sve dok ga nedavno nije promenila u Dana Todorović, mogla bi da posluži za scenario za dobar triler, a u njemu bi jednu od glavnih uloga svakako imao njen otac Milisav, koji nije voleo nijednu njenu pesmu.

Milisav je bio džez muzičar i on i supruga Magdalena veoma mladi su dobili Draganu. Kad joj je bilo samo tri meseca, poveli su je na put dug više od 1.000 kilometara, u Kopenhagen, gde je Milisav sa svojim sastavom svirao saksofon i flautu. Nastupao je i po brojnim vojnim bazama širom Evrope, pa je Dragana odrasla uz muzičare koji su joj, između ostalog, preneli ljubav prema putovanjima i muzici.

Bebi Dol prvi put u javnosti nakon spekulacija da je bankrotirala

Printscreen

 

- Imala sam pravo džez detinjstvo! I dan-danas spavam kao top jer sam u detinjstvu bila primorana da spavam dok u sobi do moje moj otac vežba skale na saksofonu - izjavila je svojevremeno za jugoslovensku štampu Bebi Dol.

Kasnije je u nekoliko navrata pričala da je upravo otac oblikovao njen muzički ukus. Otac je, kako je priznala, razlog što je odlučila da uzme scensko ime Bebi Dol - kako se prezime Šarić ne bi "povlačilo po štampi".

A kakav odnos su gajili otac i ćerka, najbolje ilustruju Milisavove reči:

- Ne volim nijednu njenu pesmu. Dragana je ludilo, ona ima svoje filmove. To njeno ludilo nije lako - rekao je za "Puls" Draganin otac Milisav i dodao da mu nije žao što nema unuke:

- Kakvi, bre, unuci? Nisam ja u tom fazonu. 

Bebi Dol promenila ime i prezime, evo kako se sada zove

Jugoslovenska pop zvezda Bebi Dol pre nekoliko godina je, po sopstvenom priznanju, promenila ime i prezime.

- Jednostavno, odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život - rekla je Bebi Dol. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading