Bebi Dol
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, pojavila se u javnosti posle priča da živi u podrumu i da se hrani u narodnoj kuhinji.

Mršava, kratke plave kose, Bebi Dol je bila na tretmanu u poznatom beogradskom kozmetičkom salonu, a video-snimak je objavio njegov vkasnik na TikToku. Usledili su brojni komplimenti na račun njenog izgleda, mahom su bili da je "neprepoznatljiva", ovaj put u pozitivnom smislu.

- "Živa legenda, živela sto godina"- bio je jedan od komentara.

Bebi Dol u emisiji

Foto: Youtube/Printscreen

 

Iako nije navedeno da li je reč o privatnom ili poslovnom povodu za ulepšavanjem, mnoge je obradovalo to što se nekad velika zvezda konačno pojavila u javnosti. Pogotovu što se mesecima unazad pričalo da se Bebi Dol našla u vrlo teškoj materijalnoj situaciji. Prvo su domaći mediji danima izveštavali da živi u stanu koji se nalazi u podrumu jedne zgrade na Vračaru u koji ulazi iz garaže, potom je kao bomba odjeknula vest da se hrani u narodnoj kuhinji. 

Komšinice Bebi Dol su ispričale da je sve pare od stana koji je nasledila od rođake "spiskala", da se navodno udala za alkoholičara i da moli prolaznike da joj daju novac da kupi hranu. Javnost je s pravom bila veoma zabrinuta za njeno zdravlje, mnogi su se pitali da li je pred bankrotom, uz konstataciju da je "ogromna šteta što je svoju briljantnu karijeru potpuno zapostavila.

Potom se oglasio pevacičin prijatelj.

 

 

Bebi je udata, njen muž je čovek Amerikanac, koji ima platu 4.000 evra. Ja to sve znam jer te finansije idu preko mene. Promenila je sve brojeve telefona, ne javlja se nikome. Njoj je majka, nažalost, pred smrt, otac je takođe jako loše, tako da je rastrzana u svemu tome - rekao je sredinom leta 2023. godine za domaće medije njen prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

Isti izvor je otkrio da Bebi Dol već duže piše knjigu, modno-muzičkog sadržaja.

- Nije se oprostila od muzike, ima on neke dve tri nove pesme, koje je pre korone snimila, pa je sve stopirala zbog mamine i ćaletove bolesti i zbog tetkine smrti. Tvrdim da ništa od priča o njenom siromaštvu nije tačno. Mi smo prijatelji 20 godina, upućen sam u sve. Bebi je udata, a novac takođe dobija od autorskih prava. Njena majka ima lepu penziju, tako da to nema veze sa istinom. Tetka joj je nedavno umrla, ostavila joj je stan od 200 kvadrata, u Krunskoj. Da nema šta da jede, prodala bi stan - zaključio je prijatelj Bebi Dol.

Muž Bebi Dol bio misterija, evo kako Aleksa izgleda! 

Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol svoj emotivni život je ljubomorno čuvala od očiju javnosti. Na javnoj sceni je više od četiri decenije, a kada god bi bila upitana o jačoj polovini, ona bi izbegavala odgovor. Ipak ono što nije mogla da sakrije, jeste ljubav koju je imala sa pokojnim Massimom Savićem, ali i suprugom Aleksom Todorovićem. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading