Toni Montano
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, pronađen je danas mrtav, 22. maja, u stanu u Beogradu.

Miljković je započeo karijeru kao pevač u pank rok bendu Radost Evrope, koji je formiran 1979. godine. Kroz bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član Partibrejkersa i Slobodana Loku Neškovića koji je kasnio bio član benda Urbana gerila.

Bend je imao probe i uglavnom nastupao u beogradskom Studentskom kulturnom centru, a uglavnom su izvodili pesme pank rok grupe Ramons, ali i svoje. Bend je prestao sa radom 1985. godine, a deo materijala našao se na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solo karijeru nakon raspuštanja benda.

Toni Montano

Foto: Youtube

 

Toni Montano je 2012. godine okupio grupu beogradskih muzičara, kako bi krenuo na povratničku turneju. U sastavu su se našli Edi Salvatore (ritam gitara), Santos Trafikante (vodeća gitara), Vičenco de Mora (bas gitara) i Emilio Horhas (bubnjevi). 

Toni Montano najpoznatiji je bio po pesmu "10 godina".

Patrola provalila u stan i zatekla Tonija u fotelji

Sestra preminulog umetnika Snežana izjavila je da im se Velibor nije javljao na telefon i nije otvarao vrata stana, te da su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečeno beživotno telo pomenutog umetnika.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading