Stanija Dobrojević
Foto: Printscreen/RED TV PRINTSCREEN

Stanija Dobrojević mesecima je jedna od najaktuelnijih javnih ličnosti, a u centar skandala dospela je kada je Aneli Ahmić otkrila da je ušla u odnos sa zauzetim muškarcem. 

Njen odnos sa Asminom je veoma turbulentan, a Stanija je sada otkrila da se razočarala u ljude koji su joj bili bliski.

- Svi su me se odrekli zbog ove čitave priče. Svi prijatelji su me se odrekli i to dugogodišnji, kao da sam ubila nekog - rekla je Dobrojevićeva, pa dodala: 

Stanija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kako da me to ne boli, ali nema veze, neka, super. Evo, hvala Asminu za sve ovo što mi se desilo zato što je skinuo masku mnogim ljudima u mom životu iz okruženja. Hvala mu, on to nije uradio namerno, sve se desilo slučajno. Pa čekaj, moj prijatelj, da je ne znam šta uradio, ja bi bila tu čvrsto za njega. Nisam ta koja osuđuje. To su moji dugogodišnji prijatelji koji su mi okrenuli leđa zbog ove situacije! - rekla je ona.

Asmin ne sme Aneli da pogleda u oči 

Stanija Dobrojević nedavno je gostovala je na Red Tv gde je otkrila kako Asmin nema petlju da se suoči sa Aneli uživo, ali da ona to priželjkuje da vidi. 

Stanija i Asmin

Facebook

 

- Ja sam u toj situaciji neutralna, glavni igrači su Asmin i Sita ja ne mogu da pričam o svemu tome. Oni su najopasniji i mislim da ne biraju sredstva, bar su se tako pokazali u svojim ratovima. Ja sam priželjkivala od starta da dođe do njihobog suočavanja i zaista nemamo strah od toga, on nije želeo da uđe ali je sad pristao da gostuje. Meni je rekao da ne želi uživo da se suoči sa njom već samo preko ekrana - otkrila je Stanija tom prilikom. 

Alo!/Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading