Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić bi, ako sve bude kako je planirao, sutra trebalo da stigne do cilja.

Rokvić je stigao nadomak Atine, a sutra bi trebalo da uđe u luku Pirej. Odatle će trajektom do ostrva Egina, gde je i njegovo krajnje odredište, Manastir Svetog Nektarija Eginskog.

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trabalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine. Od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima sedam kilometara i do Atine još 50. Sutra bi trebalo, uz Božju pomoć, da pređemo tih 57 kilometara. Hvala vam na podršci, hvala vam na molitvama, hvala vam na ljubavi, na veri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da vam kažem da smo na današnji dan prikupili 31 milion dinara. Idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost - naveo je Nikola u video-snimku.

On je uz video dodao i opis, pa nagovestio da već sutra, posle tačno mesec dana od kako je krenuo na put, stiže do cilja.

- Cilj se nazireeee!!! Uz Božiju pomoć i Blagoslov Sv. Nektarija, trebalo bi sutra da stignemo na Eginu! Sutrašnji dan je po kilometraži najzahtevniji, oko 57 km distanca! Pomjanite nas u molitvama, dragi ljudi i podržite uplatama misiju - napisao je Nikola, koji je 22. aprila peške krenuo iz Beograda za Eginu, na put dug 1.060 kilometara, kako bi sakupio novac za pedijatrijsku onkologiju, odnosno kupovinu aparata koji će pomoći otkrivanje kancera mozga kod dece, kao i za renoviranje tog odeljenja.

ROKVIĆ SE MOMENTALNO OBRATIO BOSILJČIĆU!

Nikola Rokvić je krenuo je na hodočašće put Grčke, tačnije do Egine, i redovno obaveštava svoje pratioce putem društvene mreže Instagram kako protiče pešačenje. Njemu se danas pridružio i njegov prijatelj, glumac Ivan Bosiljčić, koji je hodao sa njim. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading