Nikola
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić pre 29 dana krenuo je na hodočašće put Grčke, tačnije do Egine, i redovno obaveštava svoje pratioce putem društvene mreže Instagram kako protiče pešačenje.

Njemu se danas pridružio i glumac i prijatelj, Ivan Bosiljčić, koji je šetao sa njim.

Ivan je u Atinu došao samo zbog Nikole, te mu se na kraju ovog dana javno obratio i uputio emotivne reči.

Privilegija je imati te za brata!!! Slušati tvoje životne ispovesti, deliti sa tobom radost, tugu, milost i Božije blagoslove!!! Hvala ti što si nam poklonio svoje vreme i doneo osmeh!!! Bog ti mnogostruko vratio! - poručio mu je Rokvić, na šta je Bosiljčić odmah reagovao:

- Nikola. Brate. Privilegija je uhvatiti tvoj korak, makar i na dan. Kad se budeš vratio kući, tek ćeš onda shvatiti koliko te ljudi pratilo na tvom putu. Zadivljujuće mnogo. Hvala ti što si nas sve pozvao na sabornost svojim podvigom. Iako je tvoj hod do Egine izgledao kao niz čudesnih slučajnosti, ne zaboravi da ,"SLUČAJNOST JE ANONIMNI POTPIS BOGA" - napisao je naš glumac, a potom se oglasila i Ivanova supruga, pevačica Jelena Tomašević.

- Dve se duše u dobroti srele - napisala je u komentaru pevačica.

Nikola Rokvić napadnut na putu ka Grčkoj

Brojne nedaće zadesile su Nikolu tokom puta ka Grčkoj, a nedavno je svojim pratiocima otkrio i da je napadnut. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading