Saša Popović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Dugo se spekulisalo u kakvom su zaista odnosu Saša Popović i Jelena Karleuša, budući da je pop diva u više navrata spominjala njega i žiri u Zvezdama Granda.

Saša je sada otkrio kakvo je stanje u žiriju, da li će dolaziti do izmena u istom, a priznao je kako gledaju na situacije sa njom.

- Ne pominjemo je. Za mene je najbolji žiri onaj koji je trenutno tu. Nema više ni Zorice Brunclik, ni Lukasa, a ni JK. Nažalost, Šaban više nije među nama, a mi smo i dalje najgledaniji format. Tada kada su oni bili, bili smo najgledaniji. Jedini koji nije promenjen sam ja. Ugovori za narednu sezonu su potpisani, svi ostaju - bio je jasan Saša, iako nije precizirao u kakvim su odnosima, a mnogi su prokomentarisali da ipak više nisu tako dobri.

Saša dao otkaz poznatoj voditeljki

Lepa voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev je bila zaštitno lice Granda, ali zbog čestih lapsusa, direktor te kuće Saša Popović morao je da joj se zahvali na saradnji.

Ljubinka je, zajedno s Vladom Stanojevićem, vodila prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. Publika ju je obožavala, blagonaklono je gledala na sitne greške, ali kada je tokom finalne večeri u beogradskoj Areni napravila strašan kiks, Popović je dao momentalni otkaz. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading