Voditeljku muž tukao
Foto: Alo/Printscreen

Lepa voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev je bila zaštitno lice Granda, ali zbog čestih lapsusa, direktor te kuće Saša Popović morao je da joj se zahvali na saradnji.

Ljubinka je, zajedno s Vladom Stanojevićem, vodila prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. Publika ju je obožavala, blagonaklono je gledala na sitne greške, ali kada je tokom finalne večeri u beogradskoj Areni napravila strašan kiks, Popović je dao momentalni otkaz.

- Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, Ljubinka je konstantno grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću - otkrio je detalje izvor blizak produkciji.

saša popović

Alo

 

Direktor „Grand produkcije“ bio je pravi džentlmen, pa nije hteo da prizna novinarima koliko ga je Buba iznervirala tokom finalne večeri u Areni. Ipak, nije potvrdio da će joj produžiti angažman.

- Buba je bila odlična, a ko će na jesen voditi „Zvezde Granda“, to još ni mi ne znamo - rekao je Popović.

- Ne, nije tačno da je došlo do prekida saradnje, a ova sezona i dalje traje. Imaćemo još i emisiju u kojoj ćemo predstaviti nove pesme finalista. A što se naredne sezone tiče, još uvek se ne zna kakav će biti koncept. Uostalom, to morate da pitate Sašu - demantovala je da je dobila otkaz Buba, ali ispostavilo se da se upravo to dogodilo.

Sve se desilo 2011. godine, a da joj zvezde nisu nimalo nisu bile naklonjene, videlo se kad je objavila da ju je tadašnji deško, izvesni Nebojša pretukao  i to dok je čekala njegovo dete!

- Tukao me je, ja sam preživela, ali beba nije.

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev vodila je emisiju "Grand parada", pa onda izdala i knjigu. Skoro deceniju je prošlo od njenog poslednjeg pojavljivanja u javnosti i velike medijske buke koja se podigla kada je izgubila bebu, nakon što ju je bivši dečko pretukao. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Nakon toga se povukla iz javnosti, neko vreme se bavila slikarstvom, a onda je potpuno nestala.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading