Zorica i Kemiš
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/YouTube/Paparazzo lov/RTS

Pevačica Zorica Brunclik je pre udaje za kompozitora i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša imala tri braka i troje dece, a sada je bez dlake na jeziku pričala o bivšim muževima i njihovom odnosu prema naslednicima.

“Mnogo sam tada radila, mnogo sam bila popularna, nisam ja imala vremena da se upoznam sa partnerom i da se zabavljamo. Sviditi se i ajde sa mnom na turneju jer, po pravilu je muzičar i onda se tek usput upoznajemo i usput shvatimo da je to promašaj, odnosno ja to shvatim. Onda lepo sednem i kažem: "Slušaj, ne volim te više i neću da šetaš sa rogovima po Beogradu, nego ću ti reći da ja više neću sa tobom" - rekla je Zorica.

Zorica i Kemiš

Preentscreen/YouTube/Paparazzo lov/RTS

 

- Bilo je teško, pogotovo što za decu niko živ nije mario. Ni tad moji bivši nisu tražili decu, a ni danas ne pitaju za decu, niko. Evo, moja ćerka Miljana ima dvoje dece, njen otac ne poznaje svoje unučiće, ne zna ni kako izgledaju - navela je Zorica, pa dodala:

- Moja najstarija ćerka Maja i Miljana su uzele Kemišovo prezime i to same, kada su postale punoletne - otkrila je za K1 televiziju Zorica. 

Inače, Miljanin otac je takođe poznati harmonikaš, Ljubo Kešelj, sa kojim Zorica nije ostala u dobrim odnosima.

- Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac, izgleda, istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina - ispričala je Brunclikova svojevremeno za domaće medije, kada je i otkrila da je o svom životu, bivšim ljubavima i kolegama napisala i knjigu.

Ovo su deca Zorice Brunclik, jedna ima problem sa ocem

Folk zvezda Zorica Brunclik ima čak četvoro dece - tri ćerke i jednog sina. Svako od njih dobila je iz veza sa različitim muškarcem, ali je sa svom svojom decom u ljubavi i sve ih je prihvatio i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. Sa Kemišem Zorica je dobila svoju najmlađu ćerku Zlatu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

- Mislim da je lojalnost u ime nekih dana, koje smo proveli zajedno moja najbolja osobina. Nema veze kolika je moja rana i koliko sam povređena od neke osobe i što znam štošta o njihovom životu, to ide sa mnom u grob.

To je najveći problem moje knjige, skoro sam je završila, pa stala. Problem je što su akteri živi i poznati, a ako sve uvijam u neke oblande sa blagim filom, čemu onda knjiga. Opet, šta je svrha da slomim nekom nos? Mislim da bih malo sama sebi bila bljak - istakla je Brunclikova.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading