KEMIŠ PREDLOŽIO ZORICI DA SE RAZVEDU! Pevačica zapenila, pa burno odreagovala, a ovo je razlog
Alo

Dragana Mirković nedavno je otkrila da je podnela papire za razvod braka nakon 24 godine, a obzirom da su mnogi verovali da je Tonijeva i njena ljubav idealna, većini je, sudeći po komentarima, ova njena odluka poljuljala veru u brak. 

Među komentarima na mrežama moglo se videti i da mnogi smatraju da, kada su u pitanju brakovi na estradi, samo još Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čuvaju svoju ljubav.

Zorica i Kemiš u braku su od 1985. godine i od tada su nerazdvojni, a skoro da je nemoguće videti ih pojedinačno na nekom gradskom događaju. 

Ipak, Zorica je jednom prilikom otkrila da joj je Kemiš ponudio da odglume razvod. 

Zorica Brunclik

Pink printskrin

 

- Kod pevača je postao trend da se pred izlazak albuma zbog marketinga izmisle da se razvode. I Miroljub mi jedan dan kaže: "Ženo, šta misliš da ti i ja insceniramo da se razvodimo, da ti album uspe?" Ja sam mu rekla da to ne bi bilo dobro po njega jer kad bi izašao na ulicu, neka žena bi ga prebila kišobranom uz povike: "Onakvu ženu si ostavio, sram te bilo" - rekla je Zorica tada kroz smeh za Republiku. 

Podsetimo, Zorica je jednom prilikom otkrila da ona i Kemiš planiraju da naprave veliku proslavu povodom četiri decenije braka.

- Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, Pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma – govorila je Zorica tada. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading