Zorica i Kemiš
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/YouTube/Paparazzo lov/RTS

Verovali ili ne folk zvezda Zorica Brunclik ima čak četvoro dece - tri ćerke i jednog sina. Svako od njih dobila je iz veza sa različitim muškarcem, ali je sa svom svojom decom u ljubavi i sve ih je prihvatio i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. Sa Kemišem Zorica je dobila svoju najmlađu ćerku Zlatu.

Ona je udata za pevača, a po zanimanju je profesionalna šminkerka.

Najstarija Zoričina ćerka Marija takođe je sa majkom u sjajnim odnosima. Nju je pevačica rodila iz veze sa muškarcem o kojem nikada nije htela javno da govori.

Nakon što je rodila ćerku Mariju, pevačica se udala za harmonikaša Zorana Tutića i sa njim dobila sina Đorđa. Đorđe je oženjen i ima dvoje dece.

Nakon sina Zorka je dobila još jednu ćerku Miljanu. Ona je plod Zoričine ljubavi i braka sa harmonikašem Ljubom Kešeljom. Zorica i Ljuba nisu u dobrim odnosima, a pevačica ga je u medijima optuživala da ga ćerka ne zanima i da je ne viđa. I sama Miljana jednom prilikom otkrila je da sa ocem nije u dobrim odnosima.

Sa druge strane, i Kemiš ima još jednu ćerku koja ne živi u Srbiji. Ona je u kontaktu sa ocem i neguje savršene odnose i sa Zoricom i sa Zlatom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading