Aleksandra Tadić Cipka
Foto: Alo/Alo

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke pre nekoliko dana iznenada je preminuo u 52. godini od posledica srčanog udara.

Pevačica se sa Nebojšom venčala u tajnosti, a pre braka bili su zajedno 10 godina. Aleksandra zbog smrti muža prolazi kroz najteži period. 

- Cipka je u šoku, ne može da veruje šta ju je snašlo. Sudbina se sa njima baš poigrala. Nebojša je bio dobro, nikad se nije žalio, ovo je bio šok za sve. Planirali su proširenje porodice, niko nije mogao da zamisli ovakav scenario. Cipka je pod lekovima, baš je loše, samo plače i grli njegovu sliku, kao da čeka da je neko probudi iz košmara koji ju je zadesio - rekla je Ivana, koja je bila prijateljica Cipkinog pokojnog muža, i dodala:

Aleksandra Tadić Cipka

Alo

 

Samo mesec dana pre nego što joj je preminuo suprug, umro joj je i svekar, neki crni oblak se nadvio nad njihovu porodicu. To je bio moj najbolji drug, brat, znamo se ceo život. ne mogu da verujem da ga više nema. Infarkt je imao i umro je na licu mesta, nije bilo spasa. Cipka je loše, kako da bude, baš se loše oseća. Majka je uz nju, kao i prijatelji i familija, ali sve teško podnosi. 

Bio je stariji od nje 24 godine 

Aleksandra Tadić Cipka ostala je udovica usled iznenadne tragedije od koje ne može da se oporavi.

Sa Stojićevićem je bila u srećnom braku, a tajno venčanje imali su pre manje od dve godine. Nebojša je od Cipke bio stariji čak 24 godine.

Inače, Nebojša Stojićević Jarin bio je poznat u svom kraju kao bogati biznismen i vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading