Cipka
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke preminuo je juče, a sada su otkriveni mesto i vreme njegove sahrane.

Kako su saopštili i njegovi bližnji, Jarin je iznenada preminuo juče, 16. maja, u 52. godini života.

Naime, oni su se oglasili i obavestili rodbinu i prijatelje o tome kada će Nebojša biti ispraćen na večni počinak.

- Sahrana našeg dragog prijatelja održaće se sutra 17.5.2024 godine u 14h na groblju u Gornjoj Vranjskoj. Opelo će se održati u 13h u porodičnoj kući – piše u saopštenju Nebojšine porodice.

Aleksandra Tadić Cipka ostala je udovica usled iznenadne tragedije od koje ne može da se oporavi.

Sa Stojićevićem je bila u srećnom braku, a tajno venčanje imali su pre manje od dve godine. Nebojša je od Cipke bio stariji čak 24 godine.

Inače, Nebojša Stojićević Jarin bio je poznat u svom kraju kao bogati biznismen i vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina.

"Promenio mi se život kad sam ga upoznala" 

Aleksandra i Nebojša venčali su se u tajnosti nakon 10 godina zabavljanja, a Cipka ga je uvek predstavljala kao ljubav svog života.

BIO JE STARIJI OD NJE 24 GODINE! Naša pevačica danas ispraća muža na večni počinak, nakon iznenadne tragedije ne može da se oporavi!

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je tada priznala da joj se život nakon udaje totalno promenio. 

- Nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč - priznala je Cipka tada za domaće medije, a više o tome možete pročitati ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading