Lepa Brena
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Lepa Brena se, šest godina pre udaje za Slobodana Bobu Živojinovića, zabavljala sa zgodnim Nikšićaninom Ratkom Kneževićem.

Ratko je u to vreme bio "samo dečko, koji obećava", družio se sa intelektualnom elitom Beograda, između ostalih, sa čuvenim profesorom Ratkom Božovićem. Tako su jednom prilikom Brena, njegova tadašnja devojka i on, bili u kućnoj poseti kod profesora Božovića.

- Bila je veoma kulturna. Prijatno me je iznenadila i onim što je rekla, a i onim što nije izgovorila - prepričavao je kasnije detalje susreta profesor Božović.

Ratko je, inače, iz nikšićke Župe, gde živi veliko bratstvo Kneževića. Rođen je 1963. godine, u Beogradu je diplomirao sociologiju na Filozofskom fakultetu, i u Firenci, na Institutu za jezike, italijanski jezik. Radio je kao novinar u beogradskom „Studentu”, slovenačkom „Delu”, hrvatskom „Teleksu”, „Danasu”. Pisao je i za „Reporter”, „Dugu”, „Intervju”. Pojavljivao se i na TV Crne Gore...  

Deo džet-seta, prvo beogradskog, postao je zahvaljujući tekstovima i poznanstvima s lepim ženama i moćnim muškarcima. Jedan od njih bio je i doskorašnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović. Njih dvojica su se i okumili, ali, kako to biva, kumstvo nije izdržalo teste vremena, no to je nekad druga priča.

O njegovoj vezi sa Lepom Brenom, koju su crnogorski mediji odmah krstili "nikšićkom snajom", danima se pričalo. Župa se spremala za svadbu veka, ali umesto toga, usledilo je hladan tuš - Ratko i Brena su raskinuli. Zapravo, kasnije se čulo da su se zabavljali kratko, nedovoljno da se nešto ozbiljno rodi iz te romanse. Nijedno od njih dvoje nikada nije otkrilo razloge raskida, šuškalo se da je on kriv, a njihova jedina, zajednička fotografija objavljena je na Instagram stranici "estradnimuzičkivremeplov"

 U jeku priče da se velika, jugoslovenska zvezda", što Brena jeste bila u tom trenutku, udaje za Ratka, ona je već bila u vezi sa didžejem iz Zrenjanina. Bio je to lokalni lepotan Mirko Krlić, koji je mnogo godina kasnije sve ispričao za "Yugopapir" i "Sabor".

 

Od ovog straha, Brena nikako nije mogla da se oslobodi

Lepa Brena hara muzičkom scenom od kada je počela da se bavi muzikom i važi za najveću žensku jugoslovensku zvezdu. Pored impresivne višedecenijske karijere i snimanja filma o svom životu pod nazivom "Hajde da se volimo", Brena je pronašla sreću i na ljubavnom planu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebalo da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo - mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje... Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj.
Brena je na kraju sreću pronašla pored Bobe i njih dvoje slove za jedan od najskladnijih bračnih parova na srpskoj estradi. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading