Jelena Vučković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta vučkovića, ne prestaje da šokira javnost detaljima iz detinjstva, a sada je otkrila da ju je dojila komšinica.

- Rođena sam u Beogradu. Moja majka Gordana je u tom trenutku imala nepunih 19 godina. I ona i otac, koji je kompozitor su mnogo radili, pa je po mene došla baka po majci i odvela me sa sobom u selo Samaila, u Kraljevu. To se desilo kad mi je bilo tri meseca, pričala mi je baka Radmila, koja me je i podigla. Roditelji kažu da sam imala malo više, ne znam, ali znam da me je dojila komšinica. Baka mi je to rekla - izjavila je Jelena, pa dodala da je to bila Gocina najbolja drugarica.

Jelena Vučković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bilo je tu svega. Jednostavno, baka mi je objasnila da je majka bila premlada, valjda nije imala mleka. Upoznala sam tu ženu koja me je dojila, jednom sam je videla...

Goca i Jelena

Printscreen

 

Jelena je navela i da je njena baka imala neku tezgu na pijaci.

- Tu je prodavala piliće, pa kad ih prodamo, baka mi kaže da će odmah da mi kupi starke - ispričala je Jelena i istakla da ne želi sebe da predstavlja kao žrtvu.

- Radila sam na tezgi i ne stidim se toga. radila sam sve poslove, koji se rade na selu, jedino nikad nisam naučila da muzem, ono da povučem vime kako treba. Kopala sam, išla u andnice, bila sva crvena pored Morave - podsetila se Jelena.

- Tek poslednjih dana, otkad sam ispričala neke stvari, počinjem da razumem svoje roditelje. Ja sam dete iz hrišćanske porodice i vaspitavana sam da ne mrzim oca i majku. Baka mi je uvek govorila da su Goca i Rade moji mama i tata, a ja sam joj odgovarala da je ona moja majka...Pamtim i da jednom sa Gocom nisam pričala sedam meseci, nešto sam je iznervirala. Krivila sam je, a ja sam bila kriva... Krivila sam je ranije za sve, a sada je razumem, ostavila me kod svoje majke, u sigurnim rukama - otkrila je Jelena, koja iz ovog ugla, čvrsto veruje da je bolje što su se Goca i Rade rastali.

"Moj život je krenuo u boljem smeru kad je on umro", Gocina ćerka otkrila sve o maltretiranju

 

Velika bura u javnosti se digla nakon ispovesti ćerke Goce Božinovske, Jelene Vučković, koja je u jednoj emisiji otkrila potresne detalje iz detinjstva. 

Ona je sada objasnila na šta je tačno mislila kada je rekla da "ne bi bilo dobro kada bi iznela dublje stvari" u javnost. Više o tome čitajte u odvojenoj vesti. 

- On je njoj bio prvi momak... Iskreno, nikad nisam bila od one dece, koja sanjaju da im se mama i tata pomire. Ja nisam bila za to, jednostavo, njih dvoje nisu bili jedno za drugo - zaključila je za Hajp televiziju Jelena Vučković.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
bnbn

16.05.2024 10:34

Da te nije dojio Komsija slucajno🙃🤣