Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Marko Miljković danas je saslušan u tužilaštvu, nakon što ga je policija ranije privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Zbog narušavanja javnog reda i mira, kao i pretnji komšiji i policajcima, Marku Miljkoviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. 

Miljković je jutros doveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, posle 9 časova.

Miljković je danas napustio tužilaštvo nešto posle  14:58 a naša ekipa ga je uslikala.

U tom momentu rijaliti učesnik je zamolio pripadnike sedme sile, da mu dopuste da ide svojoj kući kako bi video porodicu i promenio garderobu.

 

"Verujem da će okrivljeni moći da prođe s uslovnom kaznom" 

Mi smo stupili u kontakt sa advokatom koji nam je detalje postupka i posledice dela koja se Miljkoviću stavljaju na teret. 

- Minimalna kazna za ovo delo je kazna zatvora od šest meseci, a imajući u vidu da se nigde ne spominje bilo kakvo oružje, najteža zaprećena kazna iznosi dve godine zatvora - otkriva nam beogradski advokat, koji ističe da u slučaju postoje olakšavajuće, odnosno otežavajuće okolnosti. 

- Naravno, posmatraće se i da li je okrivljeni već osuđivan ili nije, kao i druge otežavajuće i olakšavajuće okolnosti. Verujem da će okrivljeni moći da prođe samo sa uslovnom osudom - priznaje advokat, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading