Marko Miljković
Foto: Alo/Alo

Marko Miljković priveden je nakon skandala koji je nastao u stambenoj zgradi u kojoj živi sa porodicom.

Nakon haosa Miljkovića je policija privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i određen mu je pritvor od 48 sati, a kako smo juče objavili, on će danas biti saslušan.

Miljković je jutros doveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, posle 9 časova.

On je stigao u istoj odeći u kojoj je i priveden, a na sebi je imao patike, donji deo trenerke i majicu koja je vidno bila pljava i iscepana.

 

 

Po dolasku na saslušanje on se požalio da je bio u samici, a onda je opet spomenuo komšiju iz stana iznad njegovog i Luninog, čiju je terasu Miljković gađao jajima.

- Evo, 40 sati samice zbog razbijenih jaja! - rekao je Marko po dolasku.

- Kad imate komšiju u mojoj zgradi koji je ozbiljno mu*o! - dodao je.

"Verujem da će okrivljeni moći da prođe s uslovnom kaznom" 

Mi smo stupili u kontakt sa advokatom koji nam je detalje postupka i posledice dela koja se Miljkoviću stavljaju na teret. 

- Minimalna kazna za ovo delo je kazna zatvora od šest meseci, a imajući u vidu da se nigde ne spominje bilo kakvo oružje, najteža zaprećena kazna iznosi dve godine zatvora - otkriva nam beogradski advokat, koji ističe da u slučaju postoje olakšavajuće, odnosno otežavajuće okolnosti. 

Marko Miljković

Foto: Ataimages

 

- Naravno, posmatraće se i da li je okrivljeni već osuđivan ili nije, kao i druge otežavajuće i olakšavajuće okolnosti. Verujem da će okrivljeni moći da prođe samo sa uslovnom osudom - priznaje advokat. 

- Moramo imati u vidu prezumpciju nevinosti - svako je nevin dok se ne dokaže suprotno - rekao je on za Alo!. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading