Rođendan Bobe Živojinović
Foto: Printscreen/Instagram

Hedonista kakav je Slobodan Boba Živojinović, nikad nije krio da voli da uživa u životu, između ostalog, i u ukusnim zalogajima, a posledica toga su nagomilani kilogrami.

Sa ovom boljkom, Boba se jednom već uspešno izborio, ali poslednjih meseci, ponovo se suočava sa njom. Prošli put je o tome i javno govorio:

- Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po 20 sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro. Rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim - istakao je za domaće medije Boba, koji je do detalja opisao kako je "nokautirao neprijatelja":

- Obećao sam posle meča sa Česima da ću smršati 20 kilograma do finala protiv Francuske i, ispunio sam to obećanje. Zaista sam bio preterao sa kilažom, jeo sam nekontrolisano, nisam vežbao, ulenjio sam se i nabacio više od 125 kila… Ali, sad sam ponovo na putu da se vratim u top formu - rekao je za domaće medije i dodao da nema nikakve tajne u tome kako je za 60 dana uspeo da skine više od 20 kila.

- Nema neke velike tajne, pazio sam šta jedem, našao vremena da treniram i kilogrami su odleteli… Izbacio sam testa, hleb i slatkiše iz ishrane, skoro u potpunosti... Bilo bi glupo da se na egzibicionom meču u "Pioniru" pojavim pred kamerama u onom izdanju. Bio bi me stvarno blam da onako debeo izađem pred Lekonta i Sančeza koji su i dan-danas u sjajnoj formi - bio je iskren Boba, koji se, nakon poslednjih prozivki da opet ima višak kilograma, još nije oglasio.

UGROŽENO ZDRAVLJE BOBE ŽIVOJINOVIĆA Brenin muž ponovo prolazi kroz pakao, evo o čemu je reč

Printscreen

 

I Bobina supruga, folk diva Lepa Brena je komentarisala njegovu borbu sa kilogramima.

- Bobino zdravstveno stanje je toliko intimna tema da ja to ne volim da delim sa javnošću. On kad nešto odluči, to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto, ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše taj problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo da to reši, on će to uraditi, jer je dosad u životu ostvario sve što je naumio. Nadam se da će i ovo - rekla je Brena, koja za svaku godišnjicu braka objavi fotografije sa venčanja na kojima se vidi koliko je Boba bio zgodan frajer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Boba i Brena su se venčali 7. decembra 1991. godine, a njihova svadba i danas važi za jednu od najglamuroznijih na našim prostorima.

Otkrivena velika tajna porodice Živojinović, evo o čemu je reč

Lepa Brena i Boba Živojinović imaju dva sina Stefana i Viktora, dok nekadašnji teniser iz prvog braka ima sina Filipa.

Otkriveno je da sinovi Lepe Brene, Stefan i Viktor, zapravo imaju srednja imena zbog rođenja u Americi. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading