Danijela Karić
Foto: ATA IMAGES/ATA Images

Danijela Karić je danas rodila četvrto dete, devojčicu Milicu, kojoj su suprug Ivan Mileusnić i ona dali ime Milica.

Inače, pevačica i koreograf su od 2019. godine u skladnom braku, a par sa decom živi u lusuznom penthauzu u elitnom delu Beograda, koji ima oko 300 kvadrata.

- Ovakav prostor je idealan za nekog ko želi kuću, a u stvari je reč o stanu. U početku sam bila skeptična da će deca tu bezbedno odrastati, posebno zbog mnoštva stepenica. Međutim, super je što svako poseduje sopstveni kutak. Pošto smo mi Karići, generalno, velika porodica, ja imam tri brata, kad je tata počeo da radi i po svetu, omogućio nam je svima zasebne sobe sa pratećim kupatilima. Tako i ovde gornji sprat čine tri spavaće sobe i iz svake se ulazi u posebno kupatilo, a dole takođe postoji kupatilo, zatim je tu dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i jedan deo koji smo pretvorili u igraonicu - otkrila je za domaće medije Danijela.

U ovaj penthaus se uselila posle razvoda sa prvim suprugom, fudbalerom Nikolom Martećem, sa kojim ima ćerku Moniku i sina Filipa. 

Reč je o lepo uređenom prostoru, na dva nivoa sa raskošnom terasom od 100 kvadrata, četiri spavaće sobe, isto toliko kupatila. Prvi deo stana čine dnevni boravak, trpezarija i kuhinja organizovani po principu open koncepta. U dnevnom boravku preovlađuju bež i braon i prljavo roze nijanse, a kako izgleda, pokazala je Danijela, koja je i direktorka porodične kompanije.

 

Deo naših trofeja iz uspešnih karijera koje smo imali, moja lepotica @danijelakaric u sviranju klavira, a ja u sportkom plesu. Nažalost ove dve vitrine su male da bi u njih stali svi našu pehari i uspesi, ali lepo je da nas i ovaj delić sa nama svakoga dana podseća na to koliko smo bili, tj koliko smo posebni i nagrađeni za to. Slični se uvek pronađu! Volim te ljubavi @danijelakaric , ali moram Ti priznati da si Ti moj najveći i najlepši trofej, nagrada u životu. Baš sam ponosan na nas i na pobede i uspehe koje nas tek čekaju u životu, zajedno sam našom decom.

 

U centralnom delu dnevnog boravka nalaze se dva klavira, koji za Danijelu ima poseban značaj, u njen dom su stigli iz Londona, baš kao i raritet - klavirska stolica Frenka Sinatre.
 

 

 

U dnevnom boravku se nalaze i dve vitrine u kojima Danijela i Ivan čuvaju brojne nagrade.

Danijela Karić

Foto: Printscreen/instagram

 

Deo naših trofeja iz uspešnih karijera koje smo imali, moja lepotica u sviranju klavira, a ja u sportkom plesu. Nažalost, ove dve vitrine su male da bi u njih stali svi našu pehari i uspesi, ali lepo je da nas i ovaj delić sa nama svakoga dana podseća na to koliko smo bili, to jest, koliko smo posebni i nagrađeni za to. Slični se uvek pronađu! Volim te ljubavi, ali moram da ti priznam da si Ti moj najveći i najlepši trofej, nagrada u životu. Baš sam ponosan na nas i na pobede i uspehe koje nas tek čekaju u životu, zajedno sam našom decom - napisao je Ivan ispod video-snimka, koji je objavio na svom Instagram profilu. 

Ivan iznenadio Danijelu skupocenim poklonom, evo o čemu je reč

- Danas je za mene zaista poseban dan, mene je moj suprug verio po drugi put! Volim te najviše na svetu - napisala je Danijela uz emotivan snimak. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Na spratu su Danijelina i Ivanova spavaća soba, u kojoj reovladavaju crno-bele nijanse, dečije sobe i zasebna kupatila za svaku od njih.

Poslednji put, penthaus su renovirali 2023. godine i, kako su domaći mediji preneli, za to su izdvojili pozamašnu sumu novca. Trenutna vrednost penthausa, prema agencijama za prodaju nekretnina, prelazi 1.500.000 evra.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading