DANIJELA KARIĆ ZIDA TATINIM PARAMA Projekat vredan 20 miliona evra dat u ruke pevačici i koreografu
Promo

Koreograf Ivan Mileusnić i njegova supruga, bogata naslednica Dragomira Karića, otpočeli su izgradnju luksuznog kompleksa u Kragujevcu, ekskluzivno saznaje Alo!

 Danijela i Ivan pojma nemaju o izgradnji i bukvalno im ništa nije jasno. Sa željom da ne razočaraju oca koji im je ukazao poverenje i dao ogroman novac, sa sobom vode i one koji se bar malo razumeju u pravne i finansijske poslove.

DANIJELA KARIĆ ZIDA TATINIM PARAMA Projekat vredan 20 miliona evra dat u ruke pevačici i koreografu

Alo!

 

Da bogati i slavni mogu da se igraju s profesijama kao deca s igračkama i menjaju ih kao što običan svet menja čarape, dokazali su pevačica Danijela Karić i njen suprug, koreograf Ivan Mileusnić, koji su s novcem Danijelinog oca Dragomira, otpočeli izgradnju luksuznog kompleksa vrednog 20 miliona evra!

Stambeno-poslovni prostor nalaziće se u centru Kragujevca, a novopečeni investitori ovih dana sastanče sa raznim izvođačima, podizvođačima radova, bankarima, projektantima... Kako su oboje neupućeni, neobavešteni i nesnađeni, sa sobom na sastanke vode savetnika, pravnika...

- Danijela i Ivan pojma nemaju o izgradnji i bukvalno im ništa nije jasno. Sa željom da ne razočaraju oca koji im je ukazao poverenje i dao ogroman novac, sa sobom vode one koji se bar malo razumeju u pravne i finansijske poslove. Ipak, na sastancima ih niko ne doživljava ozbiljno jer ni na jedno pitanje bračni par ne zna odgovor - ispričao je za Alo! jedan od onih koji je imao tu čast i zadovoljstvo da popriča sa mladim i neiskusnim investitorima.

- Oni ne znaju ni da li im treba kredit, ni koliki, ne razumeju se u euribor, kamatne stope, projekat, rokove... bukvalno ni u šta. Danijela je, ruku na srce, malo upućenija, što zbog toga što je i ranije na neki način učestvovala u porodičnim poslovima, što zbog škole koju je završila, ali njen suprug, čuveni koreograf, zaista kao da je pao s Marsa - ispričao je za Alo! izvor koji je insistirao na anonimnosti.

DANIJELA KARIĆ ZIDA TATINIM PARAMA Projekat vredan 20 miliona evra dat u ruke pevačici i koreografu

Promo

 

Kako nam je još objasnio, projekat na kojem rade postoji više od dve decenije, a Karići su želeli da ga zidaju u prestonici. Kao potencijalna lokacija pominjao se i Makiš, ali su od njega odustali zbog dozvole koju nisu uspeli da pribave.

- Plan je bio da se kompleks podigne u Beogradu, ali kako nisu uspeli da završe papirologiju, odlučili su se za Kragujevac. Tamo su sredili sve upotrebne dozvole, našli odgovarajuću parcelu i dobili dozvolu za gradnju. Stambeno-poslovni prostor imaće 32.000 kvadratnih metara - završio je izvor za Alo!.

U projektu koji su Karići odštampali, a koji nose sa sobom i na sastanke, uz fotografije stoji i kratak opis:

-Prestižno stambeno poslovni koncept za savremen način življenja, projektovan je za porodice i poslovne ljude. Konforne jedinice sa obiljem prirodne svetlosti lako postaju prave oaze mira za sve generacije. Ceo kompleks dizajniran je tako da svojim sadržajima pruži apsolutan komfor i relaksaciju.

VENDI NAPRAVILA HAOS NA VAŠARU Isplivale fotke ludog provoda, a evo ko je pevačici pravio društvo

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

22.09.2022 08:51

Dobila od tate koji je kapital stekao otimačinom građevinskih firmi u Moskvi. Na prste ruke se mogu prebrojati giganti građevinarstva koji su preživeli. Najureni iz Belorusije. Ne znaju da je oteto prokleto. Neko od gore vidi sve i ne prašta.

Ja

22.09.2022 09:36

Nije sa tatinim parama vec sa nasim parama koje je tata maznuo