Ognjen Amdižić
Foto: Printscreen/Printscreen

Ognjen Amidžić sinoć je u svojoj emisiji, između ostalog, ugostio hrvatsku starletu i pevačicu Avu Karabatić.

Tokom emisije Ava se dotakla teme ovogodišnje Evrovizije nakon čega je u studiju nastao potpuni haos.

Ognjen Amidžić

Foto: TvPink

 

Naime, Ognjen Amidžić vidno je pobesneo zbog tri boda koja je Hrvatska dala našoj predstavnici na ovom takmičenju.

- Pozdrav i za vašu predstavnicu i za našeg Bejbi Lazanju. Hvala što ste nam dali 12 poena - rekla je Ava nakon čega je Amidžić burno odreagovao.

- A vi nama tri?! A vi nama tri?! - ponovio je voditelj vidno uznemiren.

Ava Karabatić

Alo

 

- Nažalost, ja nisam bila u stručnom žiriju - rekla je Ava pokušavajući da se opravda.

Ava napadnuta u svom stanu

Ava Karabatić doživela je dramu u svom stanu.

Naime, Ava je ispričala užas koji se dogodio u njenom stanu od strane stanodavca kojem je kasnila sa kirijom 10 dana.

Do sada, kako kaže nije govorila o detaljima seksualnog uznemiravanja zbog sudskog provesa koji je u toku, budući da ga je prijavila i tužila.

- Nikad nisam iznosila detalje tog događaja koji se desio pre godinu dana, nesto vise. Razlog tome je sudski proces koji vodim sa stanodavcem. Bicu iskrena. Bila sam u alkoholisanom stanju, jer sam u tom periodu bila u problemu alkoholizma. Zbog svega toga se sve oduzilo, jer po njihovom nisam bila uracunjiva. Samim tim, moja izjava se ne smatra vazecom. Moj otac je radio u trafici kada se to desilo - počela je Ava.

- To sto se sudski borim sa covekom koji je na visokom polozaju u drustvu, sto ima mogucnost uzimanja najboljeg advokata u Splitu, ne znaci da cu odustati. To sto sam bila u alkoholisanom stanju, ne daje nikom za pravo da uđe u privatan stan bez najave.

Bivša rijaliti učesnica potom ispričala potresne detalje sramotnog uznemiravanja:- Moj dan je tekao uobicajeno u tom periodu. Probudila bih se rano ujutro, celo telo bi mi se pocelo tresti (reakacija kada si zavisnik od alkohola).

- Da bih smirila treskavicu, bila sam prva koja je cekala da se trgovina ispred moje zgrade otvori. Zatim bih kupila 10 malih pelinkovaca. - objašnjavala je Ava do detalja svoj dan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading