Ava Karabatić dva meseca nakon lečenja od alkohola
Foto: Alo/Printscreen Hype TV

Ava Karabatić doživela je dramu u svom stanu.

Naime, Ava je ispričala užas koji se dogodio u njenom stanu od strane stanodavca kojem je kasnila sa kirijom 10 dana.

Do sada, kako kaže nije govorila o detaljima seksualnog uznemiravanja zbog sudskog provesa koji je u toku, budući da ga je prijavila i tužila.

Ava Karabatić dva meseca nakon lečenja od alkohola

Printscreen Hype TV

 

- Nikad nisam iznosila detalje tog događaja koji se desio pre godinu dana, nesto vise. Razlog tome je sudski proces koji vodim sa stanodavcem. Bicu iskrena. Bila sam u alkoholisanom stanju, jer sam u tom periodu bila u problemu alkoholizma. Zbog svega toga se sve oduzilo, jer po njihovom nisam bila uracunjiva. Samim tim, moja izjava se ne smatra vazecom. Moj otac je radio u trafici kada se to desilo - počela je Ava.

- To sto se sudski borim sa covekom koji je na visokom polozaju u drustvu, sto ima mogucnost uzimanja najboljeg advokata u Splitu, ne znaci da cu odustati. To sto sam bila u alkoholisanom stanju, ne daje nikom za pravo da uđe u privatan stan bez najave.

Bivša rijaliti učesnica potom ispričala potresne detalje sramotnog uznemiravanja:

Ava Karabatić dva meseca nakon lečenja od alkohola

Printscreen Hype TV

 

- Moj dan je tekao uobicajeno u tom periodu. Probudila bih se rano ujutro, celo telo bi mi se pocelo tresti (reakacija kada si zavisnik od alkohola).

- Da bih smirila treskavicu, bila sam prva koja je cekala da se trgovina ispred moje zgrade otvori. Zatim bih kupila 10 malih pelinkovaca. - objašnjavala je Ava do detalja svoj dan.

Vrata su bila otključana

- Sama sa sobom sam pila, a vrata sam ostavila otkljucana. Stanodavac je usao u stan (bez kucanja) i trazio da mu platim stanarinu (kasnila sam 10 dana). Izvredjao me je da sam “cetni*ka dr*lja”, “ku va” itd. Ja sam bila u vidno pijanom stanju u spavaćici. On je zaključao vrata i poceo mastrubirati.

– Ja sam u tom trenutku pobegla kroz prozor u spavacici i prijavila ga policiji. – izjavila je Ava, pa dodala da su je proglasili neuračunljivom jer je bila u alkoholisanom stanju.

Bila je pijana

- Moja izjava je bila nevazeca, jer sam bila u alkoholisanom stanju. Kada su ispitali stanodavca naravno, dobili su drugaciju verziju price. Ja ne haluciniram, nikad nisam, pa cak ni u najpijanijim stanjima. - izjavila je Ava za Hype televiziju.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading