Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Marko Miljković od sinoć se nalazi u pritvoru nakon drame koju je imao s komšijama. 

Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje nakon što je uznemiravao, pretio i pokušao da nasrne na službeno lice. 

Na društvenim mrežama većina je osudila njegovo ponašanje, dok su ga neki i podržali. 

Među ljudima koji podržavaju Miljkovićev postupak našla se i bivša zadrugarka, Ermina Pašović

Ona je u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram istakla da su komšije Marka Miljkovića dobro prošle, te da bi ona upotrebila rigorozniji postupak da se našla na njegovom mestu. 

- Samo jako, zete! Ja njega obožavam. Velika podrška za Marka Miljkovića. On je jajima, ja bih kamenom, još su dobro i prošli. Ono što te nije ubilo, sad je na*e*alo, jer je tvoj red - napisala je Ermina na Instagram profilu. 

Luna je ljuta 

Gagi Đogani prokomentarisao skandal oko njegovog zeta. On je otkrio da je za Markovo nedolično ponašanje odgovaran alkohol, ali je priznao da je Luna loše, kao i da je ljuta zbog svega što se desilo. 

- Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kod kuće. Nisam se čuo s Markom, on je u policiji, teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je - rekao je Gagi. 

- Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane... Ne znam. Luna je ljuta, a opet... Žao mi je što se ovo desilo - priznao je Đogani za "Kurir". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading