Teya Dora
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Teya Dora se sinoć vratila uz Švedske, a na aerodromu u Beogradu dočekala ju je majka, kao i veliki broj medija. 

Osvojila je 17. mesto u finalu, a ističe da je rezultatom zadovoljna.

Teya Dora

Foto: Ataimages

 

- Nisam imala neka očekivanja, imali smo dosta dešavanja na Evroviziji, glasovi su se usmerili na par favorita da se nešto ne bi desilo i da bi se nešto desilo. Zadovoljni smo kako je sve ispalo, nastup nam je bio predobar i lepi su komentari. Mnogo nam je drago što je Baby Lasagna iz Hrvatske osvojio televoting - kazala je Teya Dora.

Teya Dora

Foto: Ataimages

 

- Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao 3... Žao mi je što nam nisu dali, naravno. Ne znam ni ko je bio žiri tamo. Bila je čudna atmosfera, vezano za diskvalifikaciju Holandije... Nije bilo toliko zabavno. Nismo imali toliko vremena da se družimo sa drugim predstavnicima. Što se tiče Izraela, svi znaju šta se tu dešava... Mi smo tamo bili da predstavimo zemlju na najbolji način, da širimo ljubav - rekla je pevačica.

Teya Dora

Foto: Ataimages

 

Pobednička pesma mi se dopada, drugačija je, zanimljiva. Nastup je fenomenalan, ne znam kako je uspeo da uradi sve ono. Volela bih sa svima da nastavim druženje, neke od njih sigurno nisam ni upoznala, moram priznati - kazala je Teya Dora za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading