Teya Dora
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Evropa ne prestaje da bruji o Evroviziji i kako je žiri glasao na pomenutom takmičenju, a sada su se pojavili i glasovi publike.

Objavljeni su rezultati iz oba polufinala, samo je publika glasala, a ono što je interesantno je da je Srbija jedva prošla dalje.

Srbija je pročitana prva, ali je imala samo 47 poenta, dok je jedanaestoplasirana Australija, koja nije prošla dalje, imala 41 bod, te razlika uopšte nije bila velika.

Što se tiče ostalih iz prvog polufinala, Hrvatska je na prvom mestu, sa neverovatnih 177 poena, Ukrajina 173, dok je ispred njih bila Švajcarska, koja je prvobitno nastupila u drugom polufinalu.

Izrale je imao 194 poena, Holandija, koja je kasnije diskvalifikovana, imala je 182 poena.

Skandalozne reakcije nakon pobede Švajcarske

Situacija širom Evrope nakon proglašenja pobednika Evrovizije se ne smiruje, a mnogi smatraju da je sve otišlo predaleko.

Protesti zbog učešća Izraela, diskvalifikacija Holandije, zviždanje tokom obraćanja supervizora u finalu samo su neki od skandala koji su obeležili ovogodišnju Evroviziju, a Srbi su naročito kivni jer je pobedu odnela nebinarna osoba, u suknji. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading