Melina i Haris Džinović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Melina i Haris Džinović razveli su se nakon 22 godine braka.

Iako su slovili za jedan od skladnijih parova na estradi, njihov brak nije bio idiličan o čemu je Melina jednom prilikom i javno govorila.

Modna kreatorka je otkrila da se sa Harisom svojevremeno posvađala zbog novca, te detaljno opisala situaciju. 

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

- Zadnje dve godine imam farmerke i srećna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između tri para cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Haris kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost". Ja se okrenem i kažem mu: „Jesi li ti to stipsa, je l' ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?“ Čovek je samo rekao: „Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam“. Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila – ispričala je svojevremeno Melina, pa dodala:

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

- Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale – zaključila je Melina za K1 TV.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading