Marina Stankić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Opstanak na muzičkoj sceni moguć je samo uz mnogo truda i rada, a Marina Stankić pokazala je da uz sve to može i satima da snima spot sa bolovima od opekotina koje je zadobila na setu.

Mlada pevačica upravo je objavila pesmu „Nevenčana“ koju je specijalno za nju napravio Bane Opačić. Ona je za ovu pesmu snimila i veoma emotivne kadrove u nekoliko odevnih kombinacija.

Marina Stankić

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nekadašnja „Zvezda granda“, za koju kažu da nijedno veselje ne može da prođe bez nje, nedavno je promenila i boju kose i iz zavodljive plave prešla u vatrenu smeđu. A sada je sve „slomila“ novom baladom koja će definitivno postati nova himna mnogim ženama.

Potpuno transformisana, Marina je osim glasa od kojeg se koža ježi, pokazala i izgled zbog kojeg će njeni muški obožavaoci biti potpuno oduševljeni, te objavila „Nevenčanu“ uz koju je snimila provokativne kadrove.

Marina

Printscreen

 

Međutim, tokom snimanja je doživela peh kada ju je pomoćnik stiliste opekao peglom:

- Prilikom snimanja poslednjih kadrova menjala sam kombinacije i u jednom trenutku nosila sam braon haljinu koja ima veliki prorez. Morali su da je peglaju na meni i u žurbi mi je pomoćnik stiliste opekao nogu. Bolelo je do besvesti, ali snimanje je moralo da se završi tog dana. Srećom nije se ništa videlo u spotu jer sam naredne kadrove snimala u sedećem položaju - kazala je Marina koju je u senzualne odevne komade obukla poznata stilistkinja Elena Nikolaevna koja je zadužena i za izgled Cece Ražnatović.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading