ISPLIVALI DETALJI IZ ŽIVOTA MARINE STANKIĆ! Pevačica otkrila sve intrige na estradi, pa kolegama uputila ove reči
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Marina Stankić, za medije je otvorila dušu i ispričala detalje svog privatnog života.

Marina je otvoreno govorila o takmičenju, poslu, porodici, a dotakla se i aktulenih tema o kojima se danima govori u medijima.

Nakon tačmičenja „Zvezde Granda“, Marina je polako i strpljivo gradila svoju karijeru. Nikada nije bila učesnik nekih skandala, a u medijima se pojavljuje samo kada ima nešto novo da predstavi publici. Neki kažu da je ovaj put teži, a ona otkriva da li bi opet odabrala takav put.

-Jeste taj put malo teži, ali i ispravniji što se mene tiče. Ne žurim nigde, ni sa pesmama, ni sa projektima. Ne jurim za trendovima, prosto mi to ne leži, ja sam se profilisala kao narodni pevač i želim u tome da istrajem. Želim da svoju karijeru gradim na taj način, bez skandala i nekih loših ustupaka – kazala je Marina za Grand.

Ona najčešće nastupa na privatnim veseljima i slavljima, neki je zbog toga porede sa pevačicom Živkicom Miletić, a Marina otkriva da li joj smeta to što pretežno radi takvu vrstu nastupa.

-Ja mislim da sam po boji glasa bliža pre Sneži Đurišić ili Ani Bekuti, volim ih sve i poštujem ih, i volela bih imam sutra takvu karijeru. Titula je zaista laskava i želela bih da potrajem tolike godine kao i one. I sama publika se navikla na mene kao neko ko peva te proslave. Ne smeta mi to, mislim da nema potrebe izbegavati ni klubove, ni kafane, ni privatna veselja. Mi smo se sada malo uputili na kafane, jer nemamo mnogo vremena kada je letnja sezona. Na privatnim veseljima mi je i opuštenije i imam neposredan odnos sa ljudima – dodaje ona.

Marina se osvrnula i na kolege koje odbijaju da pevaju na veseljima, a priznaje da ona u tome da nastupa na nekoj svadbi ne vidi ništa loše.

-Ja bih volela da mogu to da razumem, ali ne mogu. Taj neko ko vas je angažovao želi da vi dodatno ulepšate taj dan i zašto neko ne bi izdvojio sat, dva da se pojavi i ulepša ljudima slavlje. Sa druge strane, svako ima svoje principe i ja to poštujem i ne mogu ništa loše da kažem – zaključila je ona.

ANABELA ZAVRŠILA U PRIVATNOJ KLINICI Pevačica objavila fotografiju iz bolnice, pa otkrila o čemu je reč (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading