Marija Veljković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Veljković je jedna od onih poznatih ličnosti koje rado objavljuju fotografije svoje dece. Voditeljka ih ima troje, dve ćerke i sina, a dobila ih je u braku sa arhitektom Milanom Milovanovićem. Ipak, posle 10 godina, par se razveo, svako je krenuo svojim putem, a Marija već duže uživa u ljubavnoj vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Koliko je srećna i zaljubljena, pokazala je i time što je za ovaj Uskrs objavila video-snimak na kome su sam njih dvoje.

Kako se moglo videti, Marija i Rastko, oboje u belim košuljama, prvo su se nežno poljubili, a onda su pokazali i kako su ofarbali jaja.

Marija Veljković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Hristos vaskrse. Samo zdravlja i samo mira i ljubavi - poručila je Marija. 

Isti snimak objavio je i Rastko, i to uz Marijinu poruku.

- Uvek kažem kako je lepo kada se dve duše pronađu. Rastko i ja se bavimo javnim poslom, tako da jedno drugo razumemo i podržavamo. Ume da bude teža okolnost to što smo javne ličnosti, ali jedno drugo samim tim bolje razumemo - objasnila je za domaće medije Marija.

- Marija je moja cura, ljubim je i obožavam je - istakao je Rastko u jednoj televizijskoj emisiji.

Inače, par je nedavno proslavio dve godine ljubavi, a kada ih pitaju kako su se upoznali, uvek se nasmeju.

- Sve vreme smo živeli u komšiluku, ali putevi nam se nisu ukrstili sve do rođendanske žurke kod Đorđa Davida. Tako je sve počelo - otkrila je jednom prilikm Marija. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading