Brena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Najveća jugoslovenska zvezda, Lepa Brena, pre nego što je postala slavna pevačica, bila je dadilja u jednoj bogataškoj kući na Tašmajdanu.

Popularna pevačica je tada živela u iznajmljenom stanu, a ubrzo nakon toga njoj se život promenio iz korena, jer je postala svetski poznata, počevši svoj muzički put u "Slatkom grehu".

Lepa Brena

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada je 1979. zbog studija došla u Beograd, Brena se prijavila da bude dadilja jedne devojčice.

Roditelji devojčice Ane, Cveta i Tomislav, primili su Brenu na traženo radno mesto, a od velike pomoći bilo joj je i to što su joj plaćali stan na Tašmajdanu.

Pevačica je čuvala tada malu Anu, koja je danas poznata pevačica, a reč je o Ani Štajdohar.

ČUVALA JE DECU I ŽIVELA U IZNAJMLJENOM STANU! Isplivali svi detalji iz prošlosti Lepe Brene, jedno dete je velika zvezda danas

Foto: Printscreen/instagram

 

Ana je jednom prilikom govorila o poznanstu sa Lepom Brenom.

- Tog perioda se zapravo i ne sećam, jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja.Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace.

Takođe Ana otkriva ju je Brena čuvala sve do trenutka kada je njena karijera, krenula da cveta.

- Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko. Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota - izjavila je jednom prilikom Ana za Gloriju.

Podsetimo, Lepa Brena i Saša Popović žarili su i palili velikom Jugom sa bendom Slatki greh, ali od 1994. prestao je da postoji u originalnom sastavu. Posle toga su se povukli sa javne scene, ali su pojedini članovi nastavili da se bave muzikom.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading